Alltså det där med namn är inte alls så lätt som man kan tro om man inte har nåt som bara känns rätt som Stimm det var bestämt redan innan det var klart vad Stimm skulle vara för ras. Denna gången har jag två riktit bra tik namn på H men
inget av dom känns rätt till 110 procent frågan är om man vågar dela med sig av dom med tanke på att nån kanske snor mina super namn men i så fall vet ni vart ni såg dom först inte sant?!

Det som står högst upp på bra listan är Himla Hyss det är Petras förslag och jätte bra och då blir det troligen Hyss som blir tilltalsnamnet då det är lättast att säga.
Förslag nummer två är Helgalna Hipphipp också lätt att säga och roligt namn som passar familjen bra :p
Dom blir ofta vad dom heter sägs det men Stimm var inget Stimm i början men nu gör han verkligen själv för sitt namn ;)

Ja vi får väl se vad det blir har ju rätt lång tid på mig (om det nu inte blir Himla Hyss..) har ni tisp mottages dom gärna det måste vara /betyda nåt bara vänliga namn funkar inte!

Igår kväll tränade vi agility för Nettan och det var sååååå roligt jag blir allit pepp av att träna för henne och Stimm taggar igång mer och mer för varie pass jätte kul men jobbigt det blir liksom till att springa mer och mer för varie gång :)
Och när man då kör en bana på 25 hinder sen en på 14 och avslutar med large final banan från VM blir man rätt så mör i benen.
Jag älskar att träna med Stimm låt aldrig detta ta slut jag vill ha mitt liv precis som det är nu hela tiden tack inga mer svackor eller tråkigheter!!!

Hmm fick just nu ett kanon förslag på namn Heliga Helmi en blandning av Eevaliisas och Anne Sofies förslag Helmi betyder Pärla på finska och är ju himla enkelt att säga också :)

 

5 thoughts on “You namne it!

  1. Vilka helt underbara namn- båda två. Jag har tidigare döpt en valp till Himla men inte med den kombination du föreslog. Du borde inte tvivla, Himla Hyss är väl ett toppennamn!

  2. Ja film är nästan lite roligare än bilder. Men jag skäms nästan över hur klumpig jag är på filmen. Hundarna är det nog inget större fel på men jag behöver nog torrträna lite på hur jag ska visa dem var de ska. Eller mycket torrträning. Men idag ville jag mest se vad de gjorde. Astrid har som sagt aldrig hoppat en bana så hon tyckte att det var lite märkligt först.

    I vilken kennel har stimm varit pappa till en kull. det har jag funderat över ett tag.:)

  3. Det är ju både klurigt och roligt det där med namn. Du kommer säkert hitta det perfekta namnet snart, du har ju lite tid på dig än! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *