Nu är Hajja hemma!!!!

Vi åkte till Emmaboda redan i Fredags kväll och Lördagen gick till massa bra hundträning så dagen gick riktigt fort, Söndag morgon började vi resan upp till Torsåker som gick snabbare än väntat och äntligen var det dags att träffa valparna som hade vuxit en massa sedan jag såg dom sist.
Vi hade en jätte trevlig Söndag hos den underbara uppfödaren innan vi på Måndag fm började resan hem mot söder.
Vi trodde det skulle vara lättast att ha Hojt och Hajja i samma bur i baksätet men det förstod vi snart att det inte var haha man kan säga att dom triggade varandra en del och instängda det ville dom inte vara.
Så det slutade med att Hajja precis som sin pappa när han var 8 veckor sov i sätet fram bredvid mig och Hojt där bak och vi fick en riktigt behaglig resa hem!

Väl hemma har hon verkligen funnit sig till rätta stegade in här utan problem hon har ätit  och sovit även om det sistnämnda inte var så poppis..
Hon har röstresurser utöver det vanliga och låter så fort hon anser att hon har tråkigt vilket är ungefär var femte sekund för det är  så länge en leksak är kul, Det är fullt ös hela tiden men  när hon väl somnar somnar hon och då kan inte ens en bomb väcka henne.

Söt som socker är hon och jätte duktig med Stimm och när han säger ifrån så slutar hon vilket är jätte skönt men han har en ängels tålamod det är en sak som är säker.
Det är en spännande och rolig tid som väntar och jag har nog fortfarande inte förstått att hon är hemma men det är hon!

Jag vill också passa på att önska alla valparna och deras nya ägare lycka till med allt dom tar sig för <3


Fakó Stimm i bakgrunden och Hajja :)

6 thoughts on “Hajja

  1. Skönt att det fungerar så bra med far och dotter :heart:
    Här går det också riktigt bra, halvbrorsan Király och Impe undrar i och för sig vad det är för liten sak som flyttat in men även dom verkar smälta för Hojts charm :inlove:

  2. Välkommen HAJJA!
    Äntligen har du fått hem din prinsessa, ska bli
    intressant att följa henne här på bloggen & se
    bilder på henne. Antagligen en hel massa med
    rosa bling-bling-halsband.., som jag redan sett
    att hon har fått ;)

    STORT lycka till med henne, ska även bli spännande
    att höra din uppfattning om att ha tik.. *hi hi*

    Dagens valptips – träna ”Paus & Stopp-knapp” – ”Start”
    funkar alltid ;)

  3. Verkligen söt som socker. Nu går ni en spännande tid till mötes. Min Astrid skrek typ halva vägen från stockholm när jag hämtade hem henne. Hon gillade inte alls att sitta ibur.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *