I morse fick jag ett roligt mail från Svk FUR om att Stimm blivit Årets Allround Pumi verkligen jätte roligt jag blev jätte glad och jätte stolt och tycker faktiskt att vi är värda det två championat i två olika grenar under samma år är inte fy skam,men jag ångrar ändå lite att jag inte kom iväg på en utställning också hade varit kul men det fanns inte riktigt tid till det och jag prioriterar helt klart andra saker men vem vet i år kanske vi kan komma iväg!

Ikväll ska det packas för imorgon åker vi till Emmaboda för lydnads träning på Lördag sen bär det iväg till Torsåker på Söndag och hem åker vi på Måndag och då med en till liten stjärna i familjen galet spännande och så roligt!!!!

Ha en riktigt bra helg mina vänner för det ska vi ha :)

13 thoughts on “Årets Allround Pumi mitt Stimm

  1. Supergrattis! Ni är så värda det priset :rotfl:
    Ser också fram emot helgen, ska bli så roligt att ha er här igen! För att inte tala om vår resa till Torsåker :heart:

  2. Stort Grattis till SvkFurs ”Årets Allround Pumi” Det är ni väl värda! Årets LydnadsFurie är också en en duktig Pumi…

  3. Grattis till Stimm och givetvis till dig också, ni är kanonduktiga.
    Ser med spänning fram emot att få läsa om Hajja och hennes liv hos hos dig och Stimma.

  4. Jag letar på Sv FURs hemsida för att se Årets pumi inom de olika kategorierna. Det kanske finns där, men jag kan inte hitta det. Nog borde det väl ut på hemsidan så fort som möjligt? (Inte menat som kritik, Sara, jag vet att du inte alls är inblandad i hemsidan – det är bara en allmän synpunkt).

    • Jag håller med dig jag fick bara veta att jag vunnit hur resten av listorna ser ut vet jag inte, det kommer dock i nästa nummer av tidningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *