Två av loppen i helgen ett hopp och ett ag.

Det har varit en riktig kanon helg i Njudung om man bortser från bristen av resultat för min och Stimms del så har våra resekamrater Cathrin och Cocos tagit hem 3 segrar 2 i hopp och en i agility large helt galet bra, Vädret har varit bra stugan vi bodde i var riktigt lyxig och Hajja bus har skött sig exemplariskt!

På Lördagen började vi med agilityklassen där vi gjorde ett bra lopp men fick 5 fel på balansen… inte lite han hoppar heller. I hoppklassen tog vi oss med nöd och näppe runt banan som bestod av framförbyten och tunnlar fram och tillbaka och nej det passade inte mig som har svårt att komma ihåg banor överlag och när jag ska ta samma hinder flera gånger fram och tillbaka då  blir det kaos på riktigt kan jag lova!

På Söndagen började vi med hoppklassen en rolig bana mycket tunnlar men jag lyckades få in banan i huvudet och vi fick vår första SM pinne för året med en 6 plats!
I agility loppet hoppade han kontaktfältet  jag tappade fokus och han tog lite egna initiativ men kul hade han :) Nu jäklar ska vi hård träna kontaktfält …igen ;)

Hajja har gått i koppel sen i Fredags och idag har hon gått på foten hela dagen så skönt att det går åt rätt håll, hon ska få gå i koppel ett par dagar till det är ju så lätt att en stukad tå går upp igen, annars har hon varit jätte duktig i helgen legat och sovit i buren minglat runt och lekt lite (läs tuggat på och rullat runt ) med sin kompis Lyx hon är otroligt okomplicerad och lätt att ha med sig.

 

 

4 thoughts on “Njudung

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *