Hajja 4 månader långbent och helt naturel…


Hajja 4 månader och ihoptryckt och upphängd vacker ja men jag föredrar naturell .

Tänk att dom redan är 4 månader H valparna himla skönt att kuna räkna månader i stället för veckor nu.
Nu har vi ju hunnit känna varandra och än så länge är jag bara helt in love i Hajja en riktigt liten clown som ändå har fötterna på jorden hon är världens keligaste och ligger gärna nära och myser hon gillar att jobba utan att gå upp i stress enda gången hon har lite svårt att koncentrera sig är när jag har för gott godis så som korv eller kassler men det ser jag som ett lyx problem hon leker mer än gärna men kan ändå koppla av och är väldigt lätt att ha att göra med :)

Bilderna är tagna i Tisdags när vi hade besök av Hajjas bror Hojt och Cissi vi var i Höör och tränade lydnad, Hajja fick också träna då hon inte visat några tecken på hälta och jag tror det är bättre med hjärngympa än att rusa runt i skogen. Alla hundarna var riktigt duktiga på träningen och syskonen är otroligt lika kul att se.
Stimm fick träna på vittringen dir apporteringen Zätat och fritt följ, tycker han var duktig specielt om man ser till hur lite vi tränar lydnad just nu.

Igår var vi på Hundungdom och tränade agility tillsammans med Malin två agilitybanor bygde vi upp och Stimm gjorde riktigt fina kontaktfält utan att sakta ner på farten duktig hund hoppas han kan minnas det till nästa tävling också ;)


Hajja


Gaaalen Haj


Brorsan Hojt och Cissi


Hojt

Hojt


Hajja och Hojt

 

7 thoughts on “4 månader

  1. Åh, vilka härliga bilder på ”Hajen” ;)
    Fin kontakt hon har!
    Vad var det nu för färg på Hojt som bebis – nu ser dom ju ”likadana ut”
    Följer med spänning färgutvecklingen på ”Blondie”

    • Dom var lika dana när dom föddes också Malin, nu är Hojt lite gulare bara men alla dom valparna ser i stort sett lika dana ut i färgen nu förutom dom som föddes svarta :)

  2. Härliga bilder :) De växer så satans fort dessa små! Har svårt att tro att Nova redan är snart 13 veckor. Känns som att det var igår vi hämtade hem henne…! :)

  3. Tack vännen för en supertrevlig vistelse som vanligt :yes:
    Våra små och deras pappa är verkligen helt ljuvliga att umgås med :heart:

    Malin Hojt hade samma färg som Hajja när det föddes så de följs åt :-))

  4. Vilka härliga bilder, de ser alldeles underbara ut :)
    Och jag får ofta kommentarer om att Spunk är så långbent, men det är ju superbra att ha långa ben om man ska fnittra agility ;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *