Hajja gillar också fasanen :)

Idag var det dags för agility träning med Hajja igen jag var både trött och hade  huvudvärk när jag lämnade jobbet men det gick snabbt över för det var en sån fin liten Hajja på träningen idag igen!
Vi var själva idag då Berit var sjuk och jösses vad vi fick springa var ju svettig som jag vet inte vad efter den där timmen trotts att det var kallt hoppas att det ramlade av minst 4 kg också ;)

Himla roligt att man på bara 5 ggr med planerad träning kan se sån skillnad och dom två sista gångerna har det blivit en enorm skillnad verkligen jätte kul och jag är peppad till att fortsätta träningen i vinter men samtidigt lite bitter över att jag inte tog tag i denna träningen mycket tidigare innan hon blev en sån duktg och lydig hund.

Hon är himla duktig på att gå på mina armar och när jag springer fort har jag svårt att hålla ut dom samtidigt och då kommer hon genast till min sida så hädan efter när jag joggar ska jag göra det med armarna åt alla möjliga riktigar.
Idag drog hon på bra in i tunnlarna och även på fram,hon fixade mina blindbyten super bra när jag gjorde rätt och köpte konceptet med bakombyten riktigt snabbt och vi hade verkligen så roligt ingen press inga krav utan bara full fart!

I vinter ska jag förutom att lära mig att peka och springa samtisigt  lägga tid på att träna staket , mycket fram och tunnelsug sen får jag kanske lära henne att hoppa också det vore en fördel om hon lärde sig det faktskt men vi har ingen brådska är bara så glad att vi är på väg åt rätt riktning i alla fall :)!

5 thoughts on “Duktig liten unge!

  1. Duktiga tjejen!

    Sv: Tack! :) Ja, Pumisar verkar vara helt underbara. Verkligen en ras som har allt + lite till som jag vill ha av en hund^^ Vad kul att du är nöjd med alla dina hundar som är från A, måste nog kika vidare på den kenneln lite mer, haha :) Ja, jag kommer absolut mejla dig senare när jag börjar gräva djupare inom kennlarna men just nu så har jag inte tänkt så mycket på det eftersom att jag försöker fokusera mig mer på Wille just nu, men tack bra att veta att man får fråga dig lite mer senare ang. kenneln akinnaz och dina hundar. Det skulle verkligen vara till stor hjälp :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *