photo 12_zps3aed2e97.jpg

Just nu går inget som jag tänkt men jag tänker inte fokusera på det dåliga utan det som är bra …. som denna lilla sötnos här ovan 4,5 vecka gammal och väldans gullig : )
Nästa vecka då dom är 6 veckor kommer det en människa och gör valptest på kullen  ( fråga mig inte hur eller vad) och sen kommer vi bestämma vem som blir OJ tror det  kommer kännas bättre när jag vet vem av dom det blir.
Just denna på bilden ovan har dock varit min favorit sedan dag 1 så jag hoppas hon sköter sig ; )
Men ibland kan man undra om jag verkligen ska skaffa en till hund till detta olycksdrabbade hund liv men hur tråkigt det än är med skadade hundar kan jag liksom inte tänka mig ett liv utan dom så det är väl bara att bita ihop och hoppas att oturen vänder nån j..vla gång!

Egentligen tror jag inte jag behöver köpa en enda pryl till den lilla varelsen men  jag  har jag sett att Csigora har fått hem helt galet mycket roliga leksaker speciellt om man ska ha en liten valpis lite synd bara att hela mitt hem är fullt av leksaker redan ; )
Kolla bara dessa tre : ).. Snacka om att dom kan sätta igång jakt beteendet hos dom flesta hundar både  lurvigt och långt : )

  photo 145948_zps5533ad8b.jpg
Denna är nog största favoriten den ser så himla bit vänlig ut måste testas!

 photo 145950_zpsfe029a05.jpg

 photo 145955_zps1ebef0f4.jpg
Denna kan nog bli ännu roligare med en bungee

7 thoughts on “Söt valpis och roliga leksaker.

  1. Rätt inställning, inte lätt alltid att fokusera på det som är bra och roligt, det skriver jag under på direkt! Spännande med valptest och att få veta vem som kommer hit och får äran att bli Oj ;)

  2. Nä livet är inte alltid lätt men rätt att försöka fokusera på det positiva – det andra löser sig förhoppningsvis :heart:

    Ja hon är ju verkligen helt otroligt söt, men det blir nog bra vilken det än blir :yes:

    Du får gärna testa den mittersta leksaken och säga vad du tycker, funderar på om Hojt kanske skulle tycka den var rolig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *