Jag blev typiskt nog förkyld lagom till helgen men det blev ändå lite träning i Lördags svårt att hålla sig borta liksom; )
Vi träffade Madde och hennes hundar vilket är alldeles perfekt då Madde har en Pumi valp som liksom Qlura låter mer än gärna så fort dom inte för 100 % uppmärksamet så vi turades om att träna valparna på att vara tysta ( dvs mata valpar ) och träna dom vuxna.
Måste säga att jag är imponerad över framstegen redan i Lördags för när jag körde andra passet med Stimm hörde jag nog bara Q en ända gång!
Stimm var duktig och fick mest träna på tunnelsug och på att runda hinderstöd plus ett par lite påminnelser av balansen och med kassler kan man locka fram den allra bästa och snabbaste balansen i historien nästan!!

Qlura fick träna på tunnlar även fast jag tror jag nämnde nåt att jag inte behövde mer tunnelsug så kunde jag inte låta bli ( för sån är jag)
och hon var yyyyber duktig och jag kunde släppa henne rätt så långt ifrån tunnlarna och stå kvar utan problem men lyssnade ändå där i mellan, Sitt stanna kvar gjorde hon också mycket bra trotts att hon var taggad till öronen!
Idag har vi mest varit lata varit ute på en härlig promenad på förmiddagen där vi t om fick njuta lite av solen bilderna blev rätt kassa då det var dimma större delen av tiden.
Sen fick hundarna träna lite konster här hemma Stimm korsa framben och fjärren med mig bakom kände att vi behövde en liten utmaning när vi tränar upp maten på kvällarna och det är riktigt roligt men japp en utmaning helt klart!
Qlura hon gjorde allt hon kunde och lite till ja det är skit kul med en hund som testar och testar och testar hundra gånger till i ultrarepid men i bland så hade det varit trevligt om hon hade tid att lyssna sen göra med andra ord vi behöver jobba mycket på ordförståelse ; )

Jag har läst massa resultat från Halmstad och Karlshamn många som debuterat med sina nya unga hundar i Halmstad och ja jag hade så himla gärna varit där jag också!


Den klokaste jag vet :heart:


Och kanske den tokigaste jag vet!

2 thoughts on “Ännu en helg till ända!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *