Ja då var Gåsahoppet över för detta året och det har mins sagt varit en bergodalbana på alla sätt!
Inga som helst resultat med hem men fina saker i flera lopp men även total katastrof i nåt och en helt nedstämd förare sista dagen som verkligen inte gjorde sin hund rättvisa.
Jag har lärt mig i helgen att 99 % av agility folket är fantastiskt trevliga och gulliga människor men att det finns en och annan individ som inte vill annat än förstöra för andra vilket är fruktansvärt sorgligt!
Och det är fasiken inte lätt att inte bryta ihop när en människa 5 hundar innan man ska starta kräker ur sig en massa saker som denne inte ens har belägg för och dessutom på ett fruktansvärt otrevligt sätt usch och fy säger jag bara då är det tur att dom andra 99 % är närvarande!
Í dag går även anmälan ut till Lansdslagsuttagningen dom flesta var smarta och väntade tills efter Gåsahoppet med att anmälda och just nu ångrar jag att jag inte gjorde detsamma för efter i Söndags kommer det nog dröja länge innan jag ens känner ett sug till att tävla agility igen.

Men annars har helgen varit alldeles perfekt fint väder bästa sällskapet och massa massa bra agility älskar dessa stora startfälten underlaget och allt annat som Gåsahoppet bjuder på!
Dom två första loppen hamnade på film väldigt synd med disk i agilityloppet då vi satte dom andra svårigheterna och i hopploppet med slalomen. På Lördagen gjorde vi ett riktigt bra hopplopp med en vägran tyvärr men trotts det en bra tid faktiskt så visst kan vi om vi får till det .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *