Igår lyxade jag och Qlura med en timmes privatträning för Nettan.
Jag är så hopplös på att planera och träna sånt jag behöver och när jag inte riktigt vet så skiter jag i det i stället så jag kände att jag vill ha lite tips och idéer!
Qlura har  tränat en massa trix och konster sedan dag 1 hos oss och gjort lite lätta agility övningar men dom senaste veckorna har vi inte gjort mycket i agilityväg  jag tror det är så mycket viktigare med lek och följsamhet och drag framåt och hade önskat fler såna kurser för unga hundar jag tror det skulle göra succé!

Men igår fick jag många bra tips jag är hopplös på att ropa och heja mycket när jag springer istället för att bara tala om vart hon ska hela tiden! Alla hejarop  leder till att hon vänder sig och tittar på mig varje gång,
Jag har aldrig tänkt på det på det viset utan bara tyckt att hon får bekräftelse på att det är rätt.
Sen måste jag sluta vifta med armarna och våga lite även på henne för hon kunde visst en hel del faktiskt ; ) Av lite cirkelträning lär dom sig en himla massa bra saker kan man säga.
Qlura så sjukt lätt tränad att det är helt omöjligt att bli irriterad på henne /om man bortser från när hon biter sönder mina kläder!!) man blir bara lycklig hela tiden hon skiter fullständigt i vilken leksak man har och vilket godis/mat hon får som belöning bara hon får träna vidare och hon ger liksom aldrig upp det är så galet lyxigt att ha en hund som utan tvekan vill träna precis lika mycket som jag och jag ser verkligen fram emot framtiden och framför allt nästa pass med Nettan!
Vi körde även ett RC pass i Tisdag innan klubbträningen och alla ledsamheter, Vi var hemma hos Petra så det var ny plats och balans och till en början ny höjd också men det vart väl mycket även om hon sprang helt ok på den höga höjden så behövde hon får springa på samma höjd som på klubben för att få riktigt fina träffar tror det berodde på att balansen svajade väldigt mycket.
Ska försöka ladda upp en film på det passet men jag har ny telefon och jag förstår den inte riktigt ännu ; )

Stimm mår bättre i dag igår var han riktigt trött men han reagerar både på ljud och plötsliga rörelser vilket han aldrig gör annars så det ska bli skönt att träffa veterinären på Måndag.

3 thoughts on “På G.

  1. Åhhhh hon verkar så himla härlig din Qlura! Hoppas på att du inser att det är en skam att inte föra hennes fina gener vidare och ta valpar! Jag står i alla fall på första rad och köar efter valp då ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *