Jag har lång helg och är ledig både idag och i morgon,
Egentligen skulle jag ju varit ledig hela förra veckan med i samband med EO men eftersom jag inte kunde åka valde jag att jobba.
Rätt korkat kan man tycka så här i efterhand men jag är rätt korkad ibland!
Men nu när det är galet varmt flippar som alltid mitt blodsocker ut och förra veckan och i helgen har det varit helt knas och inte många timmars sömn så dessa två dagarna kom väldigt lämpligt.
I natt fick jag sova och i eftermiddag vågade jag mig ut på en jogging runda igen.
Just det där med mer ansträngande motion kan få hela kroppen ur balans men eftersom jag som sagt är ledig imorgon valde jag att testa ; )

Vi har hunnit med att träna lite också ett pass med platten samt däcket hann vi med i går och idag på morgonen blev det RC träning svin varmt redan klockan nio !
Så vi åkte hem istället för att ta promenaden vid klubben för hemma där kan man ju bada hur mycket man vill under promenaderna vilket är väldigt lyxigt annars hade vi ju aldrig kunnat gå våra långa rundor mitt på dagen just nu.
Sen var dom med och sprang på eftermiddagen Qlura är nu så gammal att hon också får följa med dom springer ju lösa och egentligen springer hon nog mindre än när jag går för då kör hon ju sina egna race.

Jag gjorde en sån kul film med hjälp av telefonen igår men lyckas inte få den till datorn från telefonen men det finns här mini kort high tech film men visar fint att den lilla Karmellen tar säcken och däcket fast hon kommer i fart (mycket svårt mycket svårt hälsar hon)

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *