Just i dag fast för 1 år sedan kl 14,27 fick jag ett mail att F kullen var född 4 tikar och en hane och om jag ville fick jag en tik… Oj oj vilken glädje blandad med skräck och ångest men tja det tog inte lång tid innan jag hade svarat ja och det bestämdes att en av tikarna skulle flytta hit!!
Och det har jag inte ångrat en sekund hon är en helt fantastisk hund som passar mig helt galet bra intensiv och myror i brallan hundan är verkligen min grej och det finns inget jag ser fram emot så mycket som att fortsätta leva livet med denna riktiga Karamell!
Tittade igenom gamla filmer och inser att det har hänt mycket även om hon kampade och lekte mycket bra redan från första dagen måste man ju underhålla det och träna på att leka och detta har jag verkligen gjort då jag inte ville tappa det när hon blev lite äldre  vilket har lett till att hon fortfarande leker mycket bra och till och med bättre nu heja grundträning !

Vi tjuv firade hennes födelsedag igår med träning hos Nettan roligt som bara den, Det var fokus på S svängar och blindbyten.
Det sistnämna börjar vi få ordning på men dom där S svängarna var svårare . Men det blev stor skillnad på bara igår så det ska nog bli himla bra det också.
Tipset från  bästa coachen blev att lägga mycket tid på RC träningen börja med slalom och framåt drag och lämna handlingsträningen till våra lektioner , vilket känns som en mycket bra plan det är väldigt skönt att redan från början få höra vad som ska göras annorlunda i handlingen.
Och RC träningen är ju nåt vi fixar bra själva och nu ska vi ju snart sätta fart med slalomen vilket känns kul.
Jag ska köra allé metoden med bågar gillar att dom bara kan springa på i början man kan träna ingångar utan att dom behöver anstränga kroppen så mycket och bågarna på för att det verkligen inte ska gå att misslyckas.
Men ändå helt galet lilla valpen är 1 år… vart tog tiden vägen????

 

2 thoughts on “Hipp hipp Hurra för Qlura idag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *