Rätt så ofta måste jag nypa mig i armen för att se om allt är på riktig..
Det är ju så märkligt för Qlura hon är fantastiskt hon är så galet rolig att träna med och att dela vardagen med alltid glad alltid positiv och ja jag måste nypa mig i armen för att förstå att hon är på riktigt : )
Sen måste jag nypa mig i armen inse att det känns att det är på riktigt att världens finaste Pumi prins inte får tävla i helgen inte heller nästa inte nästa och troligen aldrig mer.
6,5 år och pensionär det är verkligen inte rättvist inte ens halvvägs in i livet och har svårt att hänga med på våra längre promenader, Det är galet och rätt så overkligt .
Hur kan det ens bli så hur kan man ha sån sjuk otur med sina hundar ? Det funderar jag på nästan hela tiden dygnet runt jag måste ju vara lite knäpp som fortsätter med detta eftersom det uppenbarligen inte är min grej…
Men så tittar jag på det där lilla lyckopillret och förstår varför. Ja det gör jag verkligen men nu måste det vara slut på tråkigheter det bara måste det!

Vi har hunnit med ett träningspass på förmiddagen och det var kanske det som fick mig att nya mig i armen en gång extra då den lilla Karamellen gjorde fin fina balanser. Jag har bytt taktik och kör nu running träningen med hjälp av Manners Mindern och det går så mycket bättre hon förstår vad vi håller på med och vad jag vill. Att kasta bollen alltid även när det blir fel blev alldeles för förvirrande för henne hon älskar sin boll och det blev alltid belöning för henne. Hennes spring teckning var mycket bättre men jag tror den kommer tillbaka hon öka för varje pass mot manners mindern så det känns himla bra och jag har fått tillbaka hoppet om grymt snygga RC i framtiden!

 

3 thoughts on “Jag nyper mig i armen

  1. Mmm livet är verkligen ber-och-dal-bana för det mesta :-/
    Lika roligt som det är att du och Qlura trivs så bra tillsammans :yes: , lika tråkigt oh sorgligt är det med Stimms skada/sjukdom :no:
    Kram till er alla tre

  2. Jag är så glad för din skull att du har lilla Qlura Karamell som är ett sånt glädjepiller, det är du väl värd!! Jag vet ju hur det är att sitta med tanken på att ens djur drabbas av det ena eller andra trots att jag tycker att jag inte sköter mina djur sämre ”än någon annan”, varför?? Och trots att man älskar sina djur precis lika mycket ändå, så finns alltid oron att det blir mer/värre/något mer, och den förtar ju en hel del av glädjen tyvärr. Mina ”djurproblem” just nu är ju inte alls så allvarliga som du har med Stimm, men ändå jobbiga, för självklart vill jag trolla och göra så att fyrbeningen mår tipptopp, men jag vet hur det känns, det är tufft <3

  3. Jag tycker det är så ofattbart orättvist att Stimm har blivit sjuk. :(

    När det gäller RC-träningen tror jag du gjort helt rätt som gått över till MM. Jag hade precis samma problem med Jumper när jag kastade boll. Med MM så blev det tydligt vad det var jag bad honom om. Farten ökade snabbt när han fattat grejen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *