Igår var en rätt så sval och skön dag så efter jobbet passade vi på att åka till klubben och träna agility tillsammans med Kalle.
Vi byggde en klass 1 bana fast utan slut och utan slalom för ingen  av dom unga hundarna har ens börjat med slalom och 14 hinder kändes väldigt lagom.
Faktiskt första gången vi gör en sån här lång bana och jag är grymt imponerad över hur fantastiskt bra båda småungarna löste detta!
Till en början hoppade Qlura i ramen på däcket det blir så väldans svårt när man kommer med fart hälsar hon.
Och när jag gjorde framförbyte innan platta säcken rev hon hindret innan.
Så i stället testade jag ett blindbyte där och det satt som en smäck på första försöket och det blev  så mycket bättre.
Men mest glad är jag över att hon tog hindret där innan alldeles själv såg linjen och bara fixat liksom, och sen den fina raksträckan verkligen en perfektbana för bebisdjuren.
Det är verkligen häftigt hur hon har utvecklas den senaste tiden. Och det är ännu häftigare hur cirkelträning och lekövningar kan göra att dom löser detta så himla enkelt  (man skulle ju nästan kunna tro vi tränat varje dag i flera månader. )
Här kommer i alla fall sista omgången på vår lilla bana!

2 thoughts on “En minibana by Qlura!

  1. Åh det bara flyyyter på ju! !! Så häftigt :D Den känslan efter ett sånt pass kan man leva lääänge på ;)
    Vad är det för roliga cirkel och lekövningar ni kört?:)

    • Vi har tränat mycket på att hon ska följa mig sprungit i cirklar accelererat osv bytt sida gjort framförbyten utan hinder tränat mycket på drag framåt roligaste träningen :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *