Igår efter att ha jobbat på tok för mycket i två dagar kom jag iväg för att träna träna. Dömt till att misslyckas då jag både var trött och grinig men det gick snabbt över då den där karamellen har en energi som lätt smittar av sig!
Började med lite RC på ny balans vilket hon klarade mycket bra hon har dom svårare med mig på vänster sida vilket jag måste tänka på att träna.
Satte sen ett hinder efter balansen för första gången har bara haft hinder innan tidigare, hon träffade då 80 % vilket känns helt fantastiskt bra faktiskt.

Sen hade jag fått tillräckligt med energi för att plocka ut slalomen vilket var min plan från början.
Vi har ett rikigt sick- sack slalom på klubben som man lätt gör till en allé dock tyckte jag nog delarna som ligger mot marken var väldigt breda men Qlura brydde sig inte det minsta om det.

Tyvärr kom inte det första med på film då jag uppenbarligen tryckt på off när jag skulle trycka på on osv men på filmen ovan kan n i se hur det blev efter en stund ,
Men jag började med att lägga ut leksaken och släppa henne så hon sprang igenom för att komma till den upprepade det kanske 10 gånger med paus innan jag satte upp en pinne hon fick runda och sen dras in i slalomen och då kastade jag leksaken.
Hon fattade så snabbt och sökte själv upp ingången på tillbaka vägen.
Kul att vara igång och jag ser fram emot mer slalomträning nu taggad till tusen men det är inte så konstigt den där lilla hunden jag har är helt grym.
Jag har aldrig haft en så arbetsvillig hund innan så det är liksom ganska svårt att hålla sig till lagom träningspass då hon bara vill och vill hela tiden men än så länge är jag duktig att sluta i tid :D.

3 thoughts on “Slalom

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *