Dom senaste dagarna har vi kört varannan dags träning med balans och slalom men idag även lite startträning med däcket som första hinder.
Balansen går bra verkligen men i Fredags la hon i en extra växel och då kommer svanhoppen lätt tillbaka men hon tänker snabbt till och trampar om och träffar.
Idag hade jag hinder snett åt höger och vänster och MM efter, men frågan är om man ska ha kommando höger eller vänster när det är en sån liten sväng som jag hade idag (bara ca 2 meter från rakt fram) men står det ett hinder rakt fram också kan det bli lite svårt. Jag tänkte till en början att hon ska dra mot det hållet jag är men det vill jag inte heller OM det är ett hinder rakt fram hon ska ta. Lite klurigt och tåls att tänkas på.

Slalomträningen i går gick riktigt bra även om jag kanske hade lite väl bråttom med att göra det svårare för henne vet inte varför för vi har verkligen ingen brådska. Till nästa pass ska jag testa att inte kasta leksaken utan ha den i handen för att se om hon drar på lika fint ändå jag tycker mig redan se en tendens till att vänta på leksaken.

Stimm har fått gjort lite små övningar han också och han verkar himla pigg just nu, Vi sänkte hans medicin till hälften vilket han verkar må mycket bättre på. Svullnaden i höger knät har gått ner och han rör sig helt okej. Han får helt enkelt fortsätta att göra det han själv vill :)

Det är tur jag har så mycket kul träning just nu när alla andra tävlar helt galet vad man kan sakna det även en dag som denna när det småregnar och är kallt.


Slalom filmen från ifrån igår, måste säga att jag är väldigt nöjd med nya kamerans film funktion!!

2 thoughts on “Ännu mera slalom film

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *