Idag har varit en alldeles perfekt dag ni vet en sån där dag när man är ute nästan hela dagen men aldrig när det spöregnar!
Jag har varit ledig så vi passade på sova länge träna … ( om någon trott något annat ;) ) Det blev slalom träning för Qlura som gick riktigt bra kanske inte till en början då hon var väl i gasen och då kan det vara svårt att koncentrera sig, men när hon fått ur sig lite överskottsen gick det betydligt mycket bättre!
Sen lunchade  jag på stan och tog en långpromenad med Cathrin och hennes lilla flock allt detta utan att bli blöta.. rätt så otroligt faktiskt.

Min fina nya och mycket trevliga kamera var med idag och vi gillar varandra.
Det  måste vara för att jag inte är mycket för översittare som har mycket på pappret men i verkligheten är för svåra för en vanlig dödlig som jag ( jo jag pratar om Canon 7D nu ) Den enklare 700D är så mycket mer jag inte nog med att den filmar kanon bra den är duktig på att fota också tycker jag : )

Qluras nya favorit leksak egentligen så trista men hon verkligen älskar dom tror det är materialet mjukt att bita i och dom är perfekta att kasta och kampa med inte blir dom slemmiga och äckliga heller!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 thoughts on “Mest en massa bilder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *