Qlura har hitintills varit den perfekta hunden på alla sätt så otroligt lätt att ha i vardagen inga spökperioder alltid glad och alltid villig till att träna med andra ord en riktig dröm.
Men nu två pass har hon varit som förbytt jätte känslig och jätte rätt för att göra fel och jag blir helt galen jag fattar inte varför, innan har hon varit hård bara plöjt på har jag stått i vägen har hon sprungit över mig men det är helt bortblåst och jag känner mig helt värdelös som tränare vad har jag gjort med min hund hur kunde det bli så här det är allt annat än det jag jobbat för i månaders tid :(
Jag vet att jag är hopplös kan bli irriterad ställa höga krav osv men Qlura har aldrig reagerat på det innan utan verkligen älskat att träna.
Det är ju så att det kan vara löp på G hon är över 13 månader och har inte löpt ännu hormoner kan ju ställa till det väldigt mycket,
Men så här mycket känns märkligt från att ha varit galen på träningen i Torsdags till att idag bli osäker och springa och lägg sig vid vår väska det är verkligen verkligen inte hon.
Nu ska vi vila från agilityträning ett tag och sen hoppas jag att hon lika snabbt är tillbaka som hon försvann min lilla super Karamell!

4 thoughts on “Vad hände?

  1. Du är INTE en värdelös tränar, du är jätteduktig tänk inget annat ❤️
    Förhoppningsvis så är det löpet som nu kommer och när det är över så ska du se att du får din underbara Karamell tillbaka

  2. Du är kalasduktig!! Tror bara du behöver ge henne lite tid och vara lyhörd för vilket humör hon (och du) är på, så kommer det att fortsätta att gå fint! Unga tikar är knepiga, men jag håller tummarna för att Super-Qlura bara är på semester för ett litet tag och snart är tillbaka :yes:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *