Tusen tack till alla som hört av sig om tips vart jag kan vända mig för att få hjälp och till alla er som delat detta jag är otroligt tacksam och glad över er alla som vill hjälpa till!

Den ”rätta” har inte hört av sig men jag tror det finns hopp,
Saken är att jag så klart har varit i kontakt med många dietister och kostrådgivare som tycker det är för mycket problem för att ta tag i det så fort man nämner typ 1 backar dom vilket jag förstår för att förstå sig på det är inte lätt.
Det var mycket därför jag skrev inlägget för att nån sån super smart människa som kan hormoner mat och träning kanske skulle läsa detta.
Jag har provat zonterapi och akupunktur men detta fixar inte min diabetes utan jag blir riktigt dålig av det. Jag har även gjort MRI på huvet och halsen för att se att det inte fanns några tumörer och jag går på kontroller var 6 månad och kollar njurar lever och andra blodvärlden så tro nu inte att jag bara sitter och väntar på en räddning jag anstränger mig rätt så mycket också men ibland skulle man liksom vara vilja ha lite medvind. Så om du läst detta och känner att du kanske har en idé och vill hjälpa mig med en plan gällande kost och träning eller något annat maila mig på sara@sarastassar.se

Nu till dogsen eller i alla fall till Qluras slalom träning som idag tog ett stort steg framåt.
Jag åkte nämligen till klubben för att träna på vårat zick zack slalom för när jag igår tajtade upp slalomen här hemma vek sig pinnarna alldeles för lätt så jag tänkte att jag nog måste träna på ett riktigt slalom. Dessvärre var det trasigt igen, på precis samma ställe som när jag själv hade sönder det hade det släppt igen skit trist och fruktansvärt dåligt är det.
Trött och irriterad för att jag kört till klubben utan att fått tränat bestämde jag mig för att testa det vanliga slalomet ( vad då planera träningspass???)
Till en början hoppade hon över bågen så fort det tog emot men sen så gick det alldeles strålande bra sista porten tyckte hon var lite onödig men jag är inte så ortrolig utan snare väldigt imponerad över henne! Så tack för att skitslalomen var trasigt igen!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *