Okej idag höll jag mig inte alls till planen idag men det var Qluras val inte mitt ;)
Jag åkte till klubben för att träna lite RC på gamla balansen då hon har höga träffar på den precis som hon har på nya balanser så jag tänkte belöna upp dom låga träffarna på den och hoppas det håller i sig när vi kör på nya också.
När jag gick och hämtade hinder passade Qlura på att ta slalomen bara så där liksom och helt perfekt dessutom.
Jag tog ju bort två bågar första gången igår men hon verkar tycka det var lite onödigt och ville nog visa att hon minsann kan detta med slalom nu.
Efter att vi var klara med balansen som gick rätt så bra, känns som hon nu kan skilja på super belöning boll och hejarop mot bara boll och blev lägre i sina träffar efter några superbelöningar!
Så testade jag i alla fall slalom några mer gånger med samma fina resultat även fast jag inte gjorde jätte lätta ingångar helt otroligt och jätte häftigt!!!
Kan inte riktigt bestämma mig för om jag nu ska strunta i bågarna helt eller om jag ska ha i början och slut ett tag till speciellt när jag tränar svåra ingångar.. får fundera lite på det.

2 thoughts on “Hoppsan ja

  1. Fint! Jag skulle köra på utan bågar. Prova olika positioner och blir någon för jobbig för henne så kan du lägga in bågar för att hjälpa henne :)

    Keep up the good work!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *