Denna helgen har bjudit på en massa bra hundträning, Igår var jag på klubben och tränade på en slalom kombination som ni kan se här om ni är nyfikna. Hundarna var imponerande duktiga och kan så himla mycket coola saker.
Sen byggde jag om och gjorde staket på vardera sida.
Min plan är att Qlura ska gå in i mellan när jag tar ner armen och ger henne ett kommando, men det är inte alls så lätt så igår använde jag hela kroppen för att få henne att lyssna vände upp och använder andra armen för att plocka upp henne något som funkade mycket bättre.
Men min förhoppning är att jag sen ska kunna banta bort detta och ha mindre hjälper sen.
Idag har det varit Blåbärstävling på Agilityfabriken och jag och Qlura kunde äntligen vara med efter att ha fått avstå dom två förta gångerna.
Det blev en jätte trevlig dag jag blev dock helt galet nervös fattar inte för en blåbärstävling det är lite löjligt faktiskt men så var det..
Men det var inte något att vara nervös för Qlura och jag var på samma plan i dag i samma bubbla och när jag satte henne i starten var det vara jag och hon där inne.
Första loppet flöt på otroligt bra och kändes verkligen kanon.
Hon halkar omkull men lyckades ändå hoppa ordentligt på hindret efter väldigt duktigt av henne.
Lopp nummer två blev även det riktigt bra vi var verkligen i samma bubbla.
Vann båda loppen gjorde vi men det var verkligen bara en bonus känslan var helt obetalbar fantastiska lilla bebis hund idag hade vi verkligen så himla roligt och vi var väldigt mycket bättre förberedda för denna uppgiften idag än sist när vi var på blåbärstävling.

2 thoughts on “Blåbärstävling och träning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *