Igår tog jag tag i ligg still och var tyst träningen med Qlura lite mer seriöst igen jag hade Manners Mindern med till RC träningen och då kunde jag lika gärna använda den lite mer , och det fungerar faktiskt väldigt bra att träna Stimm med en fjärrkontroll i handen och Qlura ja hon blir tystare men ibland bubblar det över men ligger kvar det gör hon!

Jag tränade inne i klubbens hangar tanken var RC vilket gick väldigt bra tyckte jag först för när vi tränade, När jag såg filmen blev jag osäker på om dom kanske är för höga ändå?
Jag fick ju för mig att dom var det och la extra krut på det ett par pass men lägre än så här är det svårt att få henne och hon verkar bekväm med att springa som hon gör.
Fick en massa pepp i RC gruppen som jag är med i och vet nu vad jag ska titta efter i fortsättningen. Och i slowmotion är det inte alls så illa faktum är att hon faktiskt är grym!!
Sen blev det lite slalom träning också och ja jösses så duktig hon var fixar ingångarna rätt strålande nu duktiga lilla super hund!!!!
Vi har verkligen så otroligt roligt när vi tränar just nu :)
Stimm  fick träna lite han också men var lite trött så det blev mest raksträckor och tunnlar det gillar han och det var rätt så bra för mig som inte är så vidare pigg i kroppen just nu.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *