Alltså alltså vilken lycka efter dagens träningspass tillsammans med Madde och Nissa, jag finner inga ord faktiskt Qlura är bara helt makalöst duktig.
Vi har tränat balans och vipp i samma ”kombination” utan några som helst problem vi har även tränat balans och slalom i samma kombination och det gick strålande när jag inte hade så bråttom. Och sist men inte minst har vi tränat på en Birgitta övning ut och runt på hinder även fast det var tunnlar och hopp som lockade, det är nästan det bästa för herre jösses så himla fint hon tog ut i dag och inga problem att hoppa tillbaka sen, Tunneln testade hon en gång men det var verkligen mitt egna fel.
Kommer leva på denna träningen länge!! Nu är tanken att vi ska vila lite från agilityträning tills efter jul.
Egentligen inte så nödvändigt kanske då vi tränar max 2 dagar i veckan men jag själv behöver veta vad som är fel med min kropp innan jag tränar igen.
Problemet är att jag inte får luft inte ens när jag springer pytte korta sträckor som idag och jag har verkligen ingen dålig grundkondition, sen svettas jag onormalt mycket också inte så konstigt när det känns som jag andas genom två sugrör efter jag sprungit så nu får dom ta reda på vad felet är en gång för alla!!

2 thoughts on “Såna träningar kan man leva på länge!

  1. Shit vad duktiga ni är :yes: :inlove:

    Ja så där kan du definitivt inte fortsätta så jag hoppas verkligen läkaren skickar dig till nån som kan hjälpa dig! Håller tummarna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *