2014 har verkligen inte varit ett speciellt roligt år , Det hela började ju med att Hajja fick somna in 2 år gammal den 16 Januari Stimm tävlade sparsamt på våren men blev sämre i både knän och fick fler ep anfall så SM blev den sista tävlingen vi gjorde och med facit i hand hade det varit bättre och slutat efter tävlingshelgen i Halmstad då vi verkligen var fantastiskt bra! Trist så klart att vi inte fick försvara vårat SM guld tillsammans med laget och trist att vi var kassa i dom individuella loppen. Men på något sätt måste det finnas en mening med allt..
Jag har verkligen inte varit pigg i kroppen ( och är fortfarande inte ) så dessa lediga helger hemma har nog varit väldigt nödvändigt även om det inte verkat hjälpa så mycket.
Jag har även fått tid till att fundera mycket på vad jag vill med hunderiet det har passerat många hundar här Stimm fick mig att få upp ögonen för agilityn, jag älskar det verkligen hela grejen med tävling och träning av den sporten men jag har även tappat suget under året i samband med vilan och med att jag själv inte är pigg men jag hoppas det kommer tillbaka. Qlura har ju börjat tränas lite smått under året och det är vekligen det roligaste som finns att träna med henne. Hon är nu även röntgad och har lyckats ta cert i både Sverige och Danmark och varit på sin första träningstävling.
Hon har även lyckats skada sig rätt så rejält vid flera tillfällen vilket gör mig nervös och rädd för skador och vi tänker börja 2015 med att stilla den oron med ett besök hos Sophie.

I vilket fall ser jag fram emot ett nytt åt där jag hoppas att båda hundarna får vara friska och glada,
Om det blir så tror jag året kommer bli väldigt spännande och jag ser fram emot att komma ut på banorna med Qlura till våren och jag hoppas innerligt att Stimm kommer klara av att fara runt på tävlingar och vara maskot annars blir allt väldigt mycket svårare.

Årets firades i alla fall in på bästa sätt med god mat tillsammans med Anne Sofie och hennes flock. till Qluras stora glädje kan man lugnt säga för jösses så roligt dom Mudisarna har tillsammans :)

2 thoughts on “2014

  1. Jag hoppas och tror att 2015 blir bättre än förra året, nu är det din tur att ha, ja just det: tur! När du blandar tur med din skicklighet kommer Qluras första tävlingsår att bli fantastiskt! :party:

    Jag vet hur hopplöst det kan kännas (vi har ju lite samma erfarenheter av den där jäkla oturen som bara hänger med oss), och även när saker flyter på så kan man inte riktigt släppa tanken på ”vad ska hända nu…..”. Jag hoppas besöket hos Sophie resulterar i en ok-stämpel så att ni bara kan köra på!! :yes:

    Gott nytt år!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *