Vi är nu hemkomna efter en helt fantastisk vecka hemma med familjen,
Julen har varit helt perfekt på alla sätt och vis till och med vädret blev bra kallt men sol nästan hela veckan.
Alla syskonbarnen har växt otroligt mycket och dom var alla så duktiga med hundarna på julafton.
Jag trodde 6 barn skulle bli mycket för hundarna men inte då dom var så snälla och lugna.
Vi har bott hemma hos min lillasyster och hennes sambo dom har även Cornelia 6 månader en riktig solstråle (för det mesta ) och hundarna har tyckt det har varit rätt så spännande men jösses alltså vilket liv fulltupp dygnet runt kan man säga.
Båda hundarna har fått ett träningspass av systersonen Jack 5 år och dom alla tre tyckte nog det var rätt så roligt mina hundar är egentligen inte alls vana vid barn eller att det kommer och går folk hela tiden men dom har anpassat sig otroligt bra.
Tiden har dock gått alldeles för fort och det känns verkligen inte som att jag varit hemma i över en veck och det var riktigt tufft att åka hem igen, men nu jäklar hoppas jag att vi alla ska bli bättre på att ses!
Tyvärr  fick Stimm ett krampanfall i Lördags när vi skulle gå på morgonpromenad, han hade varit lite trött dagen innan och jag trodde först bara han fick köldkramp men så var det tyvärr inte, det går ju över men det är lika hemskt varje gång.
Nu är han dock som vanligt igen sov en hel del resten av den dagen bara nu hoppas jag det dröjer länge länge tills det är dags igen.


Suddig men ack så charmigt <3

 

 

One thought on “Julen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *