Ännu en fantastisk bild av Håkan Wänlund

För första gången i Qluras liv har hon fått två riktiga pass med agility träning två dagar i följd, men det märktes inte det minsta men just nu ligger hon i soffan med alla benen upp i luften :D

Igår tränade vi kontaktfält med Madde och Nissa bästa sättet att börja helgen, jag satte ihop A hindret och balansen i samma kombination igen vilket hon fixade riktigt bra!
Jag tränade på att ta tunneln under balansen och vice versa och det funkar bra hon lyssnar riktigt fint.
Sen fick hon gå på några utom hindret efter balansen det gick bra det svåra är att sen bara springa rakt fram men det finns helt klart hopp om framtiden :)
Jätte kul att se Nissas utveckling på balansen igår vi testade att sätta en liten bump på pinnen precis nedanför kontaktfältets början vilket hjälpte henne att ta ett litet längre steg och jag tror att det kommer bli alldeles strålande bra med hennes RC!

Idag har vi varit i Osby och tränat i ridhus med nya hundar bara det är ju ett projekt i sig och efter minimalt med sömn kändes det som ett jätte projekt MEN jösses som hon utvecklats!
Hon var liksom mer under kontroll än vad jag trodde hon skulle vara fick sina små spel men ändå väldigt få.
Vi körde väldigt mycket slalom då det inte riktigt varit prio 1 på länge nu.
Till en början var det svårt och hon gick ur varje gång jag berömmer henne vet det egentligen men rätt svårt att glömma, men när jag var tyst och lät henne jobba på bara satte hon dom så fint och riktigt grymma ingångar så det finns helt klart hopp om att slalomen snart är tillbaka också!

En liten film från igår ett missat A hinder annars rätt så bra träning :)

One thought on “Duktig liten hund :)

  1. Qlura är verkligen duktig! Jag tycker det är så roligt att se er, ni är verkligen en perfect match, lite sisådär tokiga men ändå så härliga båda två :-))

    Tack för all hjälp! Både Nissa och jag är lika glada varje gång vi tränat :yes:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *