Igår var det tävlingsdags igen i Åhus, super mysig klass 1 tävling med jätte roliga banor och perfekt väder och sällskap.
Qlura var så otroligt duktig igår inte bara på banan utan även utanför, Hon var mycket lugnare än förra veckan och kunde vara ute utan att skälla hela tiden, verkligen super imponerad av henne.
På banan var hon ljuvlig, det är liksom lika roligt varje gång hon är så lyhörd och går på riktigt fint.

Efter balansen var det en sväng som vi tränat väldigt lite på ( alltså inget) planen var att jag inte skulle visa henne att vi skulle svänga men ser tydligt på filmen att jag gör det och ja hon hoppar balansen, men hon har fin fart och visar ingen osäkeret så jag är väldigt nöjd och resten av loppet är jätte bra tycker jag lite dålig vipp men det beror mer på mig, och A hindret är helt perfekt! Vi fick 5 fel och blev 4a

Hopploppet var kanoners jag blev dock lite stillastående innan däcket och fick springa som bara den men vi löste det tack vare att hon är så himla lyhörd vi nollade och blev 2a men inte så långt ifrån 1an :D
Ja jösses så nöjd jag är med dom loppen, jag hade så fruktansvärt ont i benet igår men så länge jag rör mig går det bra där i mellan är det värre..
Nästa helg är det Tånga Hed och jag längtar så fy tusan så kul det ska bli och spännande och se hur hon fixar miljön.

Idag har vi hunnit med att träna på svängar efter balansen tillsammans med Madde och fick till ett riktigt bra pass förhoppningsvis ska det lösa sig det med.
Sen fick vi finfrämmande av Inga med Berra och Anya och Berra och Qlura fann varandra med en gång och hade verkligen så himla kul tillsammans. Så kul att se lika barn leka bäst och dessa två hade väldigt många likheter med varandra och jag blev verkligen förtjust i den lilla chokladpralinen (trotts att hon ser ut som en kelpie ;) )

2 thoughts on “Min hund är en stjärna :)

  1. Så trist med dina ben :-(( Men vilka kanonlopp ni satte :yes:

    Mmm visst är det något visst när två av samma ras finner varandra :-))

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *