Lördagens lopp tyvärr filmat med mobil av sämre kvalité ;)

Sicken helg vi haft alltså jag vet inte ens vad man sätter för rubrik på en helg som denna.
Vi åkte till Tångahed redan på Fredag eftermiddag jag och kalle tillsammans med ungdomarna Qlura och Excel bara det var liksom spännande Qlura helt på egen hand utan Stimm.
Vi bodde i en jätte fin stuga och resan dit gick lekande lätt ( läs kramp i magen av allt skratt)
Stimm var hos Madde och hade det alldeles förträffligt bra
Lördagen började med agility för våran del, Qlura gjorde ett grymt bra lopp efter balansen var jag lyrisk tappade fokus och vipps så var hon ur slalom… Den stod i en ganska svår vinkel men ändå så onödigt då loppet var så fint fram till dess!
I hopp loppet startar vi som nr  1 på en otroligt kul bana där hundarna verkligen fick ösa på!
Och vi nollade och vann tillslut klassen :D Så sjukt roligt hon kändes så oroligt fin i båda loppen så det var kul att få nolla ett i alla fall, och i och med nollan blev vi klara för klass 2 i hopp :)
Och vilket prisbord tummen upp för det Qlura vann inte bara 15 kilo högklassigt Royal Canin foder utan även ett galet fint halsband från Doggistyle och en necessär!

På Söndagen började vi igen med agility klassen och jag var så sugen på att sätta den där jäkla nollan speciellt när hinderet efter balansen stod i 180 graders vinkel… Men visst satte hon balansen även om hon hann till Kina och tillbaka efter så var det min plan, Vi har tränat sväng i förra veckan 2 pass men jag ville inte testa det på tävling redan nu och bestämde mig därför för att springa på fram och sen vända.
Men vad gör det när man inte litar på hunden i starten och gör ett dåligt framförbyte så hon går ur slalom ?! Drygt som bara den sen hoppar hon gungan med men det är för att jag inte jobbar klart på banan. Men ja vilken balans vilket a hinder och vilket allt !!!
I hopp loppen sprang jag för vinst ( jag säger det sällan men jäklar det gjorde jag) men det gick åt pipsvängen ;)
Hon kraschade nämligen totalt i hindret efter slalom, Jag vet att hon gör allt för att komma i kapp i dom lägena och jag måste ju testa på tävling inte sant? Men se det gick inte jäkla synd för att vi gjorde ett kanon lopp i övrigt, jag är så nöjd med sekvensen mellan böjd tunnel och rak på slutet där hon lyssnade så otroligt fint.!
Det är så små saker som gör att det inte räcker hela vägen och i agility klasserna måste jag sluta fokusera på balansen för jag glömmer så mycket annat.
Det har varit en helt perfekt helg på alla sätt och vis och att få tävla med Qlura är helt magiskt :heart:
Tusen tack för alla fina ord i helgen det var så himla kul att träffa er alla igen :)

Stort grattis till super resesällskapet Kalle och Excel som tog sista pinnen i klass 1!!

One thought on “Hon är ju helt underbar den tokiga Karamellen!!!

  1. Oj oj oj vilket kanonteam ni är :inlove:
    Så roligt att se er och vilken utveckling ni haft båda två!
    Lycka till i framtiden :heart:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *