Qlura som Hillevill målat helt underbar tycker jag :)

Helgen avslutades i Måndags på sämsta tänkbara sätt då Stimm fick ett väldigt stort ep anfall på förmiddagen och ett mindre på eftermiddagen och han var verkligen så stressad och det var hemskt att se honom så. Jag trodde natten skulle bli en katastrof men det gick bra och han har varit pigg sedan dess , Men ja visst märks det skillnad för varje anfall blir han lite ängsligare :heart:
Att vara borta plus att Qlura löper blev alldeles för mycket och det gör ont i hela mig när jag tänker på att det är jag som valt att utsätta honom för detta, men tänker jag så kommer jag bli galen får försöka göra det bästa för honom i stället.

Så för att pigga upp mig igår när jag var ledig tog jag en tur till Csigora för att tröst shoppa lite, En flygbur som jag beställt strl ganska stor och lyxig för en liten Mudi men hellre det ( ska dom  ut och resa undrar ni nu och ja det hoppas jag att vi till hösten eller våren nästa år kommer iväg till Ungern men till dess måste hon villa vara i buren…)
Jag testade även en ny sele på Qlura då dom båda nya Hurtta selarna fick flytta då dom inte satt som jag vill, Den nya selen från Trixie kommer upp i butiken inom kort men dom hade precis kommit igår, Qlura som varit en riktig rosa Karmelle fick testa en ljus blå ( fanns bara den och vinröd) och jösses så bra det passade henne, undra varför jag inte tänkt på det innan….
Kanske för att jag är en riktig gammalmodig typ rosa = tjej blått = kille ;)
Hur som gillade jag den väldigt mycket den sitter bra men kanske lite glapp på Qlura men när hon drar ligger den jätte fint. Två spännen (tjoohoooo) har den så den ska vara lätt att ta på.
Kanske blir det en ny favorit vem vet!
Jag köpte även en kylfläkt till bur tänkte jag ska testa den i bilen.
Sen fick jag äntligen iväg min träningsväst för tryck, Motivet ser ni ovan det är Qlura som Hillevill målat jag är så himla nöjd tycker hon har fångat henne på pricken och ser verkligen fram emot at få hem västen som fick åka till Jyckfix för tryck!

 

One thought on “Motivet Qlura och ett bakslag.

  1. Så himla trist och jobbigt att Stimm inte mår bra :-((

    Ser ut som jag också måste få till ett CSiGORA besök snart ;-) :yes:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *