Igår va vi och tävlade i Söderåsen där dom hade dubbla klass 1, tyvärr var flera av banorna långt ifrån klass 1 men svåra vinklar korta avstånd och fällor, egentligen sånt som min hund kan MEN inte i klass 1 då ska det vara ”enkelt” det är nya hundar som ska ha en chans att få mer självförtroende och tycka att dom är bäst i världen även på tävling!
När vi kom stod däcket s(om sen visade sig vara delbart) i en helt galen vinkel efter A hindret däcket hade både vajer och kedja, jag frågade om det var delbart och fick till svar på snorkigaste sättet Ingen aning va fan är det för svar ?
Jag frågade inte för att vara dum utan för att jag ville veta men det kom sen fram att dom trodde det skulle vara delbart.
Mycket tråkigheter gällande bankonstruktioner och bemötande igår helt klart vilket förstörde uppladdningen.
Man kunde ju helt enkelt bara åkt hem men det är ju faktiskt inte så kul när man betalt för att tävla.

Men till det roliga vi VANN hopp klass A det kändes som man aldrig fick upp fart på den banan men det gick bra ändå.
I agility A fick vi till den ap svåra starten för klass 1 satte balansen och sen tog min duktiga hund linjen där efter!
Det syns så tydligt att hon har låst på den på filmen hade tunneln varit hinder 3 som det var från början hade jag hunnit gjort ett byte efter balansen men det gjorde jag inte.
Sen flög hon rakt ut från vippen också och då gick jag ut, Fråga mig inte varför men det gjorde jag ;)
Hopp B i lervälling gick bra jag är nöj med mycket som att hon fick en bra start och slutet på den allt utom raka linjen drog på framåt. Hon trillade massor i den blöta tunneln och jag är sen i mitt byte så vi får en vägran.
I agility B var det mest kaos Qlura var trött och jag med ingen av oss höll ihop och hon sprang och skällde mest..
Att hålla ihop 4 lopp när man höglöper var inte alls så lätt hälsar hon.
Så nej inga resultat i agilityklasserna denna helgen heller och det är surt men hon har gjort två fina balanser fint A hinder och i alla fall 1 fin vipp!!

One thought on “Vinst i Söderåsen

  1. Vilken superhäftig bild :inlove:
    Än en gång stort grattis till vinsten :yes: Jag tycker ni är jätteduktiga och trist med banor som inte är anpassade för klassen :no:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *