I helgen var i Varberg och tävlade tillsammans med Madde och Nissa, Vi bodde i en mysig liten lägenhet på landet solen lyste hundarna var duktiga och tävlingen hade allt man kan önska till och med fint väder!
Upplägget var sånt att large körde först sen medium och sist small, vilket gjorde att mina klasser gick samtidigt,
Men det löste sig fint ändå, Vi vann båda hopp 2 loppen, På Lördagen startade vi först i den klassen för att sen springa över till ag banan och köra där, Banan var riktigt rolig och Qlura var så fin att springa med .
Taggad till tårna när jag kom in på agility banan som var en öppen och fartig bana, Tyvärr fegade jag ur í starten Qlura rev första hindret
gjorde sen ett kanon lopp men rev även näst sista men känslan i loppen var underbar!

På Söndagen fick vi springa agilityloppet först, det var en lätt bana om man bortser från balans hopp slalom, där hindret efter balansen stod snett till vänster om balansen och sen skulle man tillbaka till slalom som stod till höger,
Jag tvekade på min hunds kapacitet att lösa bakombyten och försökte trycka ut henne på hindret efter balansen vilket gjorde att hon missade kf och sen gick utom hindret… resten av banan gick som på räls.
När jag sen går in och nollar hopp 2 an men hjälp av tre bakombyten i slutet blev jag ännu mer besviken över att jag inte löste agilityklassen med bakombyte!
Men även om jag var besviken över att det där nollade agilityloppet inte infann sig var jag så glad ändå för vi hade verkligen kul i helgen i alla loppen happy feeling i agilityklassen är tillbaka!

Idagbyggde vi samma  start som i Söndagens ag klass och givetvis var det plättlätt fast vi var på ny plats… Jag måste verkligen försöka knäcka koden som gör att vi kan få till det på tävling också!
Ja just hon fick även en sån titel i hopp 2 an nu :D

One thought on “Varberg

  1. Supergrattis till vinsterna och titeln :yes: :inlove:
    Och jag tycker det är jätteroligt att du är tillbaka på agilitybanorna igen, stort lycka till i framtiden :heart:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *