Igår blev den tokiga lilla Mudin 2 år :present: Helt otroligt så snabbt dessa åren gått känns precis som jag hämtade hem henne ju!
I och med att hon fyllde igår passade jag på att slut mäta henne idag jag blir så sjukt nervös och vill helst slippa göra det på tävling,
Vi har turen att ha domare i närheten så vi fick det avklarat idag men ett perfekt resultat Medium hon mätttes med båge så jag vet inte exakt mått utan bara att hon ör under 43 vilket är huvudsaken. Så jäkla skönt att det är gjort nu!

Jag har semester nu och passade på att träna lite RC på morgonen, det gick ok men inte mer än det, Qlura är otroligt påverkad av värmen och springer inte speciellt bra på balansen vilket hon måste för att få fina träffar. Det blev bara ett kort pass och jag känner mig inte vidare lugn inför tävlingen i helgen MEN kul ska det bli i alla fall!
Jag hade även med den söta Pudeln Gizmo till klubben han blev klippt och fick busa med Qlura, för att vara första gången jag klippte en Pudel känner jag mig nöjd med resultatet. Han har inte nån jätte päls då han är ung ännu men vilken kvalité så himla häftigt lite mer kropp på den där så kommer han bli riktigt läcker tror jag,
Pudel är verkligen en ras som jag tok gillar på alla sätt och Gizmo är en fantastisk representant,väldigt framåt och orädd men en himla fin kamplust!

One thought on “Slutmätt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *