Här finns en film :D

Kanske en hög träff? ja det får man tycka om du vill JAG är svin nöjd i alla fall det är så här hon springer när hon springer jämnt och jag vill hellre ha det än varannan hopp och varannan as bra :D

Av mina tankar och min inställning, Jag går Ditt bästa jag för Eva-Marie Werngård nu och försöker på alla sätt att bli bättre på att vara nöjd, tänka positivt och peppa mig själv.
Det låter så mycket enklare än vad det faktiskt är kan jag lova!
Jag tror inte på några mirakel men jag tror på förbättring och mindre prestationsångest som i sin tur kommer leda till mirakel ;)
I Måndags gjorde vi ett katastrof dåligt RC pass och i ställer för att prova igen ( vilket jag gärna gör för att jag bara måste lyckas)  gjorde jag en helt ny plan för kommande pass igår som gick helt fantastiskt bra,
Just nu är Qlura splittrad och lite förvirrad, hon ska snart löpa och har nog nån utvecklingsfas och lägger jag för mycket press på henne blir det ännu mer kaos. Så ett enkelt pass men med lagom svårigheter gjorde susen och hon kändes full med självförtroende när vi slutade ( och jag med för delen!)

Det är ganska intressant med såna där kurser som lär en allt man redan kan men inte använder sig av ;)

2 thoughts on “Omprogrammering pågår….

  1. Jag tycker det där är en superfin träff!!!! Det är ju inte någon på-gränsen-träff utan en solklar, fin träff!! :yes:

  2. Härligt att höra att du jobbar med din inställning. För alla vet att du är sååå himla bra, verkar bara vara du själv som inte alltid förstår det. :-) En träff är en träff är en träff oavsett var på fältet tassarna hamnar. Bättre att ha säkra höga träffar än att ibland ha väldigt låga och ibland hopp. :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *