Tyvärr blev det inga namn på bilderna men det är Hajja med rosa halsband, Hojt den mörkgrå är Király Whippeten är Impe och stjärnan Stimm är knappt med på bild för när han tränar är alltis Cissi upptagen med att få Hajjen tyst ;O)

Vi har tillbringat några dagar hemma hos familjen Olin, som en mini semester vi har ätit gott skrattat galet mycket tränat hundar och promenerat perfekt semester aktivitet vi har t om haft toppen väder två av tre dagar :)


Vi hade ju en del att fira också Királys 2 årsdag i Onsdags och Stimms championat och det gjorde vi ordentligt med bubbel rosé, jordgubbar och hemmagjord vaniljglass!
Vi hann även med ett besök till Csigora där alla hundarna lyckades få med sig ett nytt halsband hem ;) Tack Christina för att vi fick komma.


Från vänster Stimm Hajja Király Hojt och bakom syns Impe .

Träningen har gått bra, Hajja har fått träna på apportering att svänga i fot possition vi har kedjat i hopp tre ”moment”( gått lite fot sitt och ligg ) och tränat med kommendering (Cissi pratade och jag gjorde mina saker ), vi har även tränat på att springa ifrån och runda föremål.
Det sistnämnda har jag verkligen slarvat med tyvärr så nu ska jag lägga fokus på det ett tag, hon gör det jätte bra när jag är relativt nära man hon tycker det är vårt så fort jag är lite längre bort.
Hon är riktigt duktig men jag har på tok för höga krav och måste börja slappna av lite hon är ju bara bebisen ännu. Hon har väldigt många fina egenskaper som jag allt för ofta glömmer bort och gör med Stimm också jag är en hopplös hundägare många gånger ;)

Stimm har fått träna på dirapporteringen rutan inkallningen och vår akilleshäl.. svänga till vänster ett evighetsprojekt som jag på allvar inte vet hur jag ska få ordning på men skam den som ger sig det ska gå!

Vi får heller inte glömma bort att vi utställningstränat också då brorsan Hojt snart ska på sin första utställning kände vi att man kanske skulle haft ett utställningssnöra på dom nån gång innan både Hajja och Hojt sprang och stod snyggt som dom aldrig gjort annat två fina syskon måste jag säga även om damen behöver lite mer kropp :)
Jag fick även äran att klippa Hojt som har en helt grym päls snacka om gethår, jag som tyckt Hajja har en suverän päls men Hojt´s är snäppet vassare kul :)


Hajja


Hojt

 

7 thoughts on “Mini semester

  1. Härligt minisemester låter det som! Mkt träning ska man förstås ägna den åt. Tror vi alla är lite småkassa hundtränare emellanåt. Gäller nog att inte ha för höga krav på sig själv heller :)

  2. Vad härligt det låter. Och vilken fest! Jättekul att ni hann titta förbi och vad fina de blev allihop. Tusen tack för alla fina bilder!

  3. Tack för några härliga dagar :yes:

    Lite höga krav ibland kanske men dina hundar kan inte få en bättre matte och det vet både du och dom :heart:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *