Jag och hundarna har testat ett nytt material från GIRAF OF SWEDEN som ska används till dynor och täcken till hund och häst.
Stimm har både testat täcke och dyna men det är ju alltid så himla svårt att veta hur det egentligen funkar man kan ju liksom inte fråga dom.
Dom har själva gått och lagt sig på dynan vilket är ett stort plus och Stimm är alltid varm och mjuk i musklerna när han haft sitt täcke på sig ( och ett till plus han blir inte statisk av materialet)
Jag själv har jag mycket problem med mitt ryggslut det är ischiasnerven som strular framförallt när jag kört bil längre sträckor så jag testade helt enkelt att sitta på hundarna dyna :) Och japp det funkar och det funkar riktigt riktigt bra värmen sprider sig så snabbt och jag blir helt avslappnad i musklerna.
Jag kör numera aldrig längre sträckor utan dynan och har den på jobbet där jag sitter mycket och har inte känt av min ischiasnerv på flera veckor.
Så ja det är riktigt bra grejer måste jag säga och nu när jag testat det själv. Det känns det som man har lite mer kött på benen för att verkligen kunna rekommendera detta.
Och jag menar vad hindrar dig från att sitta på en hunddyna om det verkligen fungerar? 

Tanken är att man sen kommer kunna köpa till en del som man kan använda tillsammans med sin hunds täcke vilket jag ger 100 tummen upp till!

 

2 thoughts on “Vissa saker kan man inte leva utan!

  1. Jag vet att du skrivit positivt om denna dynan tidigare, om det var på instagram eller facebook kommer jag inte ihåg.. Men det jag inte förstår med denna är vad för typ av material det är. Är det tänkt att det ska vara något i stil med BoT? Jag får lite den känslan efter det här inlägget iaf. Hur som helst så verkar den superbra! Kanske ska investera i den sån till mina hundar längre fram. Frågan är ju bara vart man ska lägga dynan isf, där den gör mest nytta liksom.. Jaja, ett senare problem :P

  2. Ja precis det är kroppens värmestrålning som reflekteras av ett patenterat membran. Membranet består av en giftfri, biokeramisk mineralblandning innehållande ett 30-tal olika metalloxider. Jag har ju massa BoT produkter hemma men detta slår det med hästlängder! Jag har mina hemma så dom kan gå och lägga sig på dom själva men åker vi långt har vi dom i bilen :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *