I helgen har vi haft fin främmande av Cissi och Hojt, tyvärr blev jag sjuk redan i Fredags och har snorat och haft feber helga helgen men det har varit trevligt ändå men kanske inte riktigt så mycket träning som jag hoppats på.
I går fick i alla fall Qlura träna Running i regnet och det gjorde hon verkligen med bravur vilka fantastiska träffar hon hade och då hade utökat men två hinder till som hon fixade galant både innan och efter jag testade även att kasta bollen först efter att hon träffat vilket också funkade super bra!
Stimm och Hojt fick båda träna lydnad till deras stora glädje, Stimm visar att man inte behöver träna så mycket det man en gång lärt sig sitter ; )

Idag var det inte mycket ork kvar i kroppen men det blev en bra träning ändå, Qlura fick träna på fram och slalom på så sätt slapp jag springa så mycket.
Hon var himla duktig och slalom ingångarna känns mycket bra, men hennes tekning är så där tycker jag men hon blir bättre för varje pass. Hon försöker komma framåt så snabbt hon kan men det tar liksom stopp men jag tror det kommer bättre flyt.
Stimm fick också träna lite agility men kändes inte okej han både rev och kraschade men glad var han.

Hojt fick sen spåra  och det var riktigt kul att se honom både igår och idag han är en riktigt fin liten hund nu när Cissi hittat rätta knapparna i lydnaden spåret är nog rätt så självbelönande för den lilla spårhunden.

 

One thought on “Träningshelg

  1. Ja det var trist för dig att du var sjuk :-(( Hoppas du är bättre nu!

    Tack för det braiga spåret, nyttigt för mig och Hojt gillade som vanligt att få spåra :rotfl:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *