Igår var vi i Halmstad Hundarena tillsammans med Cissi och Hojt och tränade Qlura tränade agility Hojt tränade lydnad och Stimm gjorde det mesta .
Cissi hade gått igenom Qlura kvällen innan och gett henne ok till att träna vilket kändes väldigt skönt.
Qlura fick träna på balanshindren och slalom, hon var lite osäker första gången på balansen och sprang inte på som vanligt men den balansen svajade även en del.
Men redan gång nr 2 ökade hon farten och fick några fina träffar men även några som var lite höga men jag är ändå väldigt nöjd med den träningen då det blev väldigt olikt den vi gör ute eftersom det inte fanns så mycket plats efter balansen vilket kändes som det störde henne lite.
Jag försöker få ihop en film från hennes träning men det går så där då min  kamera hade svårt att fokusera där inne men förhoppningsvis kommer det.

Dock blev det film på finaste Pumi prinsen som fick göra ett väldigt impulsivt träningspass där jag improviserade under tiden  inte lätt för Cissi att hänga med då inte men filmen är okej i alla fall.
Denna typen av träning gör jag ofta med honom för att vi båda tycker att det är grymt kul att inte veta vad som ska hända, Stimm läser ju annars mina tankar men det är svårt ett pass som detta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *