På förmiddagen var vi och tränade hoppteknik med Petra och kelpie familjen, väldigt passande då det var riktigt budväder ute och då är det verkligen inte fel att kunna träna inne i Petras lada : ) Detta var tredje gången och Qlura börjar få ordning på sina ben riktigt ordentligt.
Framförallt börjar hon förstå att det inte alltid går att bara springa på utan att man kanske måste hoppa också. I den första övningen var tanken att man skulle ta in dom mellan hindren men det kan vi inte och att träna det i samband med hopptekningen funkade inte då det blev för mycket för lilla Mudi hjärnan. Men ja jag måste verkligen ta tag i det där med staket träning.
Stimm fick också vara med och briljerade så klart lätt som en plätt låter han hälsa.

Här är ett klipp på lite av träningen


Vacker som jag vet inte vad :heart:  ( även om jag stör mig så på vinkeln på bilden ;) )

På eftermiddagen kom helt oväntat SOLEN och jag passade så klart på att ta en lång promenad med hundarna i skogen.
Kameran var med och jag passade på att ta lite ”fin ”bilder på Qlura och sen på hundarna som sprang som tokar ute på fältet där dom fick testa hållbarheten på en ny leksak som vi ska hållbarhetstesta åt Csigora. Det var rätt dimmigt så bilderna blev inte så bra men ändå coola på nåt sätt. Leksaken är verkligen poppis och än håller den bra, Qlura är faktiskt en lite bättre testare än Pumisarna för dom håller ofta bara Qlura sliter och drar mer och rätt få leksaker håller för hennes käftar. Denna är dock inte luddig utan av hårt rep och sen en gummiring längst ner bitvänlig helt klart och än så länge är vi väldigt förtjusta i den men den ska testat lite till, Färgerna turkos och lila passar oss perfekt det är ju också viktgt ;)!

One thought on “Hoppteknik och SOL!

  1. Du ska se att du snart har lyckats lära henne även det, ni är ett så härligt ekipage och kommer säkert att kunna gå hur långt som helst :heart:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *