När vi nästan hade gått hela våran promenad i dag höll vi på att träna lite läggande på håll på grusvägen, men så hör jag hur någon börjar busvissla och ropa jag kallade snabbt in hundarna men hann bara koppla Qlura när jag såg en enorm Rhodesian Ridgeback komma springandes rakt emot oss, och direkt mot Stimm som då börjar fly för sitt liv.
Hanen efter in i skogen och då höll jag på att dö  det enda jag kunde se framför mig var hur han fick tag på Stimm, när dom kom ut sprang Stimm emot dammen som ligger där och jag kunde se paniken i hans ögon när han kom fram till vattnet och hunden började komma ikapp honom men så vipps flög han upp i trädet som är lutat över vattnet och där kom inte den andra hunden upp utan vände då tillbaka till sina ägare.
Alltså Stimm vilken liten stjärna han är upp i ett träd liksom det är till att vara smart jag har aldrig sett likanande!!!
Efter en stund kom han ner och jag kunde koppla honom,
Ägarna till den andra hunden bad inte ens om ursäkt men jag var helt galen så arg och rädd att jag knappt visste vart jag skulle ta vägen och hunden vägde nog mer än vad det pensionärsparet gjorde tillsammans så det kändes inte som nån bra idé att närma mig dom.
Dom körde senare förbi mig på vägen utan att ens stanna då fy fan säger jag bara vilka sviniga hundägare det finns :(  det hade räckt med att den hunden sprang ner Stimm så hade han kunnat skada honom rejält.
Usch jag hatar att man ska behöva utsättas för såna saker det är verkligen så onödigt och man är ju helt hjälplös, jag är enormt tacksam att Stimm var lös annars hade jag fått in denna stora hund mellan mina kopplade och det hade slutat i en katastrof.
Tur i oturen klarade sig ju Stimm bra även om han var rädd lilla hjärtat :heart:

2 thoughts on “Jag blir så less!

  1. Fy vilken upplevelse för stackarn å tur han kunde fly upp i trädet. Va tänkte ägarna?! Jäklar vansinnigt att man ska behöva möts såna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *