Okej jag fattar det är verkligen inget att skryta om en 99 plats på Årets agilityhund lista OM det inte vore så att super hunden inte tävlat sedan 1 juni då är det  inte alls dåligt så det så!
Till saken hör också att han bara saknar 2 hopp pinnar till att vara kvalad till SM 2015 min lilla super Pumi :heart:
Nu tänker ni säkert men varför tävlar hon inte då? Han ser ju så himla pigg ut??
Och japp det är han, han är super pigg och glad helt galen faktiskt ,
Men det beror ju på att han mest går (läs springer) långa promenader och tränar konster för att få godis helt på egen begäran, han får även träna lite agility när han själv vill på låga höjder inget A hinder och minimalt med slalom och det gör att han mår alldeles strålande!!!
Och det är värt så himla mycket mer än ett SM till även om det känns fruktansvärt tråkigt och ledsamt men helldre att han tuffar på i flera år till än att knäna pajjar helt när jag sätter igång honom i mer träning.
För det är vad som händer när vi tränar för mycket då blir han helt annorlunda han går bakom mig på promenaderna leker inte och sover för sig själv, Och så vill vi så klart inte ha det .
Nej att få se honom som nu är underbart på alla sätt och så som han mår idag känns det som vi har många fina år kvar tillsammans  =)

3 thoughts on “Topp 100 :D :D

  1. Stort grattis till plats bland dom 100 bästa :yes: så himla roligt att han är så pigg och glad nu :heart:
    Och precis som du säger, det är 100 gånger mer värt än en SM-start till, du lär nog komma till SM igen så småningom ska du se :-D

  2. Va roligt!! (y) Klart det är något att vara både stolt och glad över, det visar ju hur bra ni är! Att ni inte kommer ut på tävlingsbanan igen kan inte sudda ut det ni åstadkommit innan, ni är bäst!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *