Alltså ja vi kan verkligen nolla en agilityklass också igår var jag väldigt tveksam till det men i dag satt den, allt satt i samma lopp kanske inte riktigt min tänkta handling men med ett par akuträddningar räckte det hela vägen och vi fick den första agility pinnen och vann klassen alltså jag var så glad när jag kom i mål att jag började grina :P
Hon var så himla duktig fast det var så jobbigt för henne lämnade hon på som bara den när jag lämnade henne på en raksträcka ibland (eller ganska ofta) glömmer jag att hon inte är lika självgående på tävling som på träning ännu.

Det mest fascinerande är att jag inte alls är så säker på hur hennes balans träff var men inget fel från domaren och dom
flesta som såg sa klockren träff , Givetvis filmades inte loppet och jag som tror på ödet lär aldrig kunna filma ett agilitylopp igen :P
Men igår i sista ag loppet såg jag träff en hög en och den syns på film i en annan vinkel ingen träff och i en tredje träff inte lätt med andra ord men hon var grymt duktig rev sen ett hinder då jag blev paff över femman, sånt man får lära sig leva med, det var en skarp sväng och hon löste det ändå fint.

I första agilityloppet fick vi slalom fel och en rivning, slalomfelet då jag valde den lätta tunnelingången efter balansen men som ledde till extremt kort ansatts till slalom (sjukt irriterande!) Sen rev Qlura ett hinder mest troligt för hon kände hur besviken jag var, för det var jag allt liksom bara tog slut så otroligt trött på dessa ”små” felen i ag klasserna.
Tur jag tog mig i kragen till lopp två som kändes så mycket bättre!
I hopploppen blev vi tvåa i det första och fick pinne i det andra hopploppet fick vi slalom fel och jag valde då att ta om tunneln innan.
I hopploppet idag hade det kunnat bli så bra om jag inte glömt att plocka upp henne i ett blindbyte… men det där med att nolla två lopp på samma dag får bli ett senare projekt ;)
Hon har då ”bara” nollat# två av sex lopp men gjort så många bra saker och jag är så stolt över henne, Hon har svårt med slalom och hon kraschar när jag hejar på för mycket, min kloka vän Madde tror det kan ha att göra med att hon ändrat sig så otroligt mycket i kroppen den senaste tiden, Hon har breddat sig otroligt mycket och är inte den där lätta smidiga lilla hunden längre, så hon behöver nog bara tid på sig och lära känna sin nya kroppshydda :P
Jag vet vad vi måste träna mer på, och jag funderar på att flytta upp henne till hopp 2 an till Halmstad även om det är själva tävlingssituationen hon behöver mer träning i så kan vi lika gärna träna det i tvåan känner jag :)

Tack alla fina människor för denna helgen och Grattis till alla framgångar!!!!

Just det vill ni ha chansen att vinna presentkort i världens bästa nät butik ska ni kolla in hos Csigoras blogg

4 thoughts on “Vi kaaaaaan!!!!

  1. Är så stolt över. Vet hur mycket ni har jobbat, hur mycket ni har tränat och hur noggrann du är med träningen. Detta är inget som kommer av sig själv. Det är inte tur utan det är ni som presterat på topp – GRATTIS!

  2. Klart ni kan, ni är ju skitbra!! :yes: Q är ju lite känslig, så att det inte blir lika bra som på träning än så länge är nog bara att vänta. Snart har hon skaffat sig tillräckligt mycket erfarenhet för att pricka in dubbelnollor :star: Men så mycket tid och energi du lagt på så förstår jag att du inte kunde hålla tårarna borta, jag tror jag förstår känslan! Du är så väl värd det :heart:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *