Qlura dryga 2 år och så otroligt fin i kroppen (om jag får säga det själv,)  hon är inte bara välbyggd utan även fint musklad och i riktigt fin kondition, jag älskar dom hundar som bara står helt balanserat av sig själva.
Jag är verkligen super nöjd med Mush Barf det fungerar så otroligt bra på henne och jag är så glad att vi fick en återförsäljare i Hässleholm som dessutom har riktigt bra utbud!
Men om man nu har den perfekta hunden vågar man då utöka flocken med en kanske precis lika perfekt hund till då? Eller kommer allt bara rasa igen då kan någon svara på det så blir det lite lättare för mig att bestämma hur jag vill göra, För JO jag vill ha fler hundar men jag vet inte om jag vågar det verkar inte riktigt vara mitt öde att få ha en flock med friska starka hundar direkt!
Att hänga på en whippet så bra är imponerande när man är en knubbig liten Mudi ;)

2 thoughts on “Snyggare kan ingen vara!

  1. ”Men om man nu har den perfekta hunden vågar man då utöka flocken med en kanske precis lika perfekt hund till då? ”
    Så har jag tänkt fler gånger än jag kan räkna. Resultatet? Jag har nu perfekt hund nr 3 och 4 hemma. Varje hund jag haft har varit perfekt för mig, på olika sätt. När jag funderade på att skaffa nuvarande valpen så tänkte jag även på om jag ville ”offra” det enkla liv jag hade med min ”perfekta” vuxna tik för att få hem en hund som dels var jobbig valp och kanske inte lika perfekt. Jag tog ändå hem valpen och har inte ångrat mig en sekund. Visst hade jag höga förväntningar på henne, men hittills har hon både levt upp till och överträffat samtliga förväntningar och önskedrömmar. Helt underbar är hon! :D

    • För mig har det gått troll i att hund nr blir sjuk/skadad så fort jag köper en till :shock: Sen är jag livrädd för att förstöra super Mudin även fast jag vet att hon kommer älska att få en kompis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *