mush

Hur läckert är inte Qluras nya halsband ? Powered By Mush det är ju precis vad det lilla kraftpaketet är =)
Halsbandet kommer från Elins hunderi och är verkligen välsytt och fint och Elin syr upp halsband helt efter önskemål :)

Förra helgen var vi i Agilityfabriken och gick kurs för Jouni Orenius tillsammans med ett härligt gäng positiva människor.
Jouni bjöd på fartiga banor med massa teknik i, helt nytt för oss var Druken Japanes
(bara namnet gör en snurrig ;) ) Och att stå och ta emot och plocka in i slalom samt skicka ut från slalom iväg, denna svängen har också ett namn meeeen jag minns det inte riktigt just nu.
Qlura tyckte det där med att bli inplockad i slalom var lite svårt men det krävdes  inte många receptioner innan hon köpte det, Kanske inte nåt jag kommer göra så ofta men verkligen bra att kunna, jag har sett att det funnits många tillfällen i klass 3 förra året där man hade haft nytta av det.
Qlura var helt fantastisk hela helgen och gjorde mest som jag bad henne hela tiden, taggad till tusen men kunde även vänta snällt i sin bur mellan passen.

Jag sprang som en tok, skickade, litade på henne och jösses så mycket hon kan då,
Galet roligt att springa med henne när det bara flyter på så där bra det var verkligen precis vad jag behövde.
Jo visst hon är alltid en stjärna men i helgen var hon extra duktig och att känna att hon fortfarande hade så mycket kvar att ge när vi sprang sista rundan på Söndagen var riktigt roligt.

Jag gillar Jouni´s tänk när det kommer till agility , Det är enkelt och väldigt logiskt och jag fick med mig en massa inspiration till vårens träning nu!

Två filmer från helgen kommer här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *