I Påsk tävlade vi på Gåsahoppet Fredag och Lördag,
Jag hade anmält Qlura till alla tre loppen båda dagarna men valde att bara starta henne i två av dom båda dagarna, då det blev väldigt mycket för oss båda på tävlingsplatsen, där beter hon sig som hon har Koprolali och bra måste skrika fula saker så fort hon ser nåt.
Vi gjorde flera bra delar och lyckades hålla ihop ganska så bra i tre av loppen dom loppen där jag inte blev stressad när det blev fel, det är svårt att behålla lugnet men jag jobbar på det.
Egentligen är det helt otroligt att hon kan fokusera så i loppen med tanke på hur hon är när jag värmer upp,
Men detta var första tävlingen för året så jag hoppas hon lugnar sig lite när vi kommer igång och tävlar med mindre mellanrum.
Det är i alla fall en fröjd att springa med henne när vi lyckas vara på samma planet Smile

Jag hade sån tur att Niels var på plats på Gåsahoppet och kunde ta en titt på den bruna ( som antingen ska heta Nim eller Mim)  Han hittade snabbt en muskel som behövde behandlas och när det var gjort såg hon inte alls så ojämnt musklad ut längre och har haft betydligt mycket lättare för att röra på sina bakben i övrigt tyckte han att hon var mycket fin Smile

 

Resten av helgen började vi flytta saker till nya huset, galet spännande och jag ser fram emot när allt är på plats.
Hundarna har varit fantastiskt duktiga och bara funnit sig i allt stök, och blev alldeles överlyckliga när dom fick springa i den nya stora trädgården.Det känns bra att ha två hundar igen och se vilken enorm glädje dom har av varandra, sen är ju den bruna 7 månader och unghund med allt vad det innebär.

 

One thought on “Intensiv Påskhelg

  1. Jätteskönt att det inte var något allvarligare med henne Yes
    Har du bestämt dig för vilket namn det blir, jag tycker båda låter bra Smile

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette