12968178_10153591877222404_4424104007861424685_o

Tävlingen i helgen gick allt annat än önskat när det kommer till balansen.
I första klassen blev jag glad då jag såg att det var en snäv sväng till slalom efter. då detta ät något hon gör super fint på träning.
Men på tävling kan jag säga att hon inte gör samma.
Och inte jag heller, jag har så himla svårt för att bara lita på henne och springa som jag gör på träning, jag tror väl att jag ska hjälpa henne på något sätt vilket får helt fel reaktion.
I andra loppet försökte jag verkligen bara springa på men hon hoppade i den klassen med, jag tog då om den och hon hoppade igen, och då gick jag faktiskt av banan,
Det är dumt att göra om med henne då hon bara blir osäker men just då kändes det som en bra ide då det var en tunnel efter vilket brukar vara det lättaste för henne.
Sen reagerade hon väldigt mycket på domaren i båda klasserna  vilket inte är något hon brukar, och då blir det så klart svårare att sätta tassarna rätt på kontaktfältet,

Just nu känns det himla hopplöst och tråkigt och jag vet inte riktigt hur jag ska lösa problemet och det gör att tränings inspirationen liksom dör ut lite.
Överlag känns hon lite seg just nu och känns segare i kroppen och jag undrar om det har med löpet att göra kanske är hon skendräktig och där med lite känsligare.
Inget hon haft problem med innan men vem vet kanske kommer det med åldern.

One thought on “Ur form

  1. Så svårt när hon gör olika på träning och tävling, inte lätt att träna då :-P
    Inte kul om hon påverkas så och blir skendräktig, hoppas det släpper snart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *